Vecsés - Soha egyetlen rossz szót sem mondtam a Vecsést és környékét magába foglaló 7-es számú egyéni választókerületben induló rivális jelöltekről, miközben többségük negatív kampányt folytatott ellenem - összegezte majdnem biztos választási győzelmét Szűcs Lajos, a Pest megyei közgyűlés elnöke vasárnap éjjel.
 
A politikus - aki jelenleg is országgyűlési képviselő - az MTI-nek nyilatkozva megköszönte a választókerületében élő 83 ezer választópolgár közül rá voksolók bizalmát, illetve azt, hogy újabb 4 évet szavaztak meg a Fidesz-KDNP-nek.

Kifejtette, hogy a három "régi" választókerületből összegyúrt új körzet "nehéz terep", de mivel az itteni emberek főként az eddig elvégzett munka alapján ítélnek, különösen nagy öröm itt győzni. "Sok terv van a tarsolyomban" az itt élők megsegítésére, és igyekszem majd a miniszterelnök hasonló ígéreteit is "bevasalni" - fogalmazott a politikus.

Most elsősorban a már megkezdett beruházások folytatása, valamint az a fontos, hogy az új EU-költségvetési ciklusban minél több pénzt sikerüljön Vecsés térségébe hozni - hangsúlyozta Szűcs Lajos.